söndag 28 augusti 2011

Mitt stackars stackars lilla barn...

http://ladydahmer.se/2011/august/herregud-det-maste-val-synas-att-barnet-har.html#comment

Jag referar till detta inlägget hos Lady Dahmer..

Det är tydligen fult med tofsar på barn, opraktiskt oxå tydligen, barn vill absolut inte ha tofs.. Nix, barn ska ha page, för man ska inte uppmuntra till komplimanger till ett barn, har en tjej lång lockigt hår så ska det klippas, hon kan ju bli utseendefixerad om någon säger att hon är söt..


Visst är det synd om Tuva, mamma som satt upp tofsar u hennes hår, och visst ser hon ut att vantrivas va??
Och gud förbjude, ungen har ju till och med rosa/röd klänning..

Ring soc för faan...

5 kommentarer:

  1. Men... du kanske ska ta och ta reda på vad det är som faktiskt är innebörden i inlägget innan du gör dig rolig över saken.

    Tyvärr vittnar det mer om hur okunnig du är om saken än att du tycker hon har fel.

    SvaraRadera
  2. Innebörden i vad?

    LD skrev ju enkelt & tydligt att barn ska ha page, o man ska absolut inte ge en komlimang, för då blir dom utseendefixerade..

    Jag begränsar inte mina barn genom att klä dom i klänningar eller tofs..

    SvaraRadera
  3. Men är du inte läskunnig? Hon skrev att hon inte tycker man ska sätta upp tofsar på små barn som inte har bett om det, dvs man ska inte fokusera på utseende. Och att klippa page var ett förslag till en mamma som skrev att hennes dotter blev svettig i nacken av håret.

    Att fokusera på, och berömma, utseende lär barnen att utseende är viktigt, att man måste var söt för att duga. Det kan väl vilken idiot som helst räkna ut med lilltån. Beröm dem för hur de är istället, när de är snälla/generösa/andra egenskaper som du vill uppmuntra. För du menar väl ändå inte att du vill uppmuntra dem att fokusera på att se bra ut, att det är det som är viktigt?

    SvaraRadera
  4. Men herregud... Sluta reta upp dig bara för att DU känner dig träffad. Börja TÄNK och LÄS vad hon MENAR istället för att göra dig lustig över att du tror dig veta vad LD menar. Det här vittnar som sagt bara om hur okunnig du är, och det blir pinsamt att läsa för andra.

    SvaraRadera
  5. Jag kan bara hålla med Magdalena. Du har uppenbarligen inte förstått vad det LD skrev handlar om (och det står definitivt inte så som du ger sken av och gör dig löjlig över. Så ditt blogg-inlägg blir egentligen inget annat än ett pinsamt påhopp utifrån något som du fått för dig.

    Att läsa fel och missförstå kan hända alla, men att du står fast vid och upprepar din knepiga föreställning om vad du trodde du läst när du uppmärksammas på det, blir faktiskt lite pinsamt.
    Varför liksom?

    SvaraRadera